Zakelijke kerstkaarten

Wij zijn al meer dan 20 jaar lang gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van zakelijke kerstkaarten. Deze kaarten zijn op maat te maken met bijvoorbeeld eigen logo en teksten. Wij sturen gratis en vrijblijvend een paar ontwerpen naar u op. Heeft u liever een branche kerstkaart of een milieuvriendelijk kaart? Alles is mogelijk om de kaart naar wens te maken!

Met een zakelijke kerstkaart laat u een goed en positieve indruk achter bij uw relaties. Het is een mooi gebaar om met kerst en/of oud en nieuw een kaart te sturen naar uw relaties. Uw zakelijke kerstkaarten kunnen worden gedrukt op FSC papier, wat dus ook nog eens goed is voor het milieu. Kerstkaarten Company heeft een brede collectie van wel meer dan 250 kaarten. Verder kunt u ook kiezen uit onder andere branche kaarten of goede doelen kerstkaarten. De unieke collectie zakelijke kerstkaarten is van stevige kwaliteit. Heeft u graag een aansprekende binnentekst in uw kaart? Ook dit is mogelijk bij ons!

Wij staan graag voor u klaar!

De binnentekst van uw zakelijke kerstkaart kan worden gedrukt in schitterend full-color of gewoon in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u eerst een voorbeeld van de opmaak van uw kaart ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor- en achterzijde naar wens is, worden de unieke kerstkaarten gedrukt. De prijzen van onze zakelijke kerstkaarten zijn zeer scherp en overzichtelijk. Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk de zelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer.

Om uw kerstkaarten zo passend mogelijk te maken is het voor ons prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s meteen naar ons mailt, zo kunnen wij gelijk alles in één keer naar wens uitvoeren!

zakelijke kerstkaart teamwork