Maatwerk kerstkaarten

Kerstkaarten Company beschikt over een unieke collectie van diverse soorten kerstkaarten. Het is mogelijk om uw kerstkaart volledig op maat bij ons te laten ontwerpen. Een kerstkaart is een perfecte manier om uw relatie prettige feestdagen te wensen en een goede indruk achter te laten met een mooi verzorgde kerstkaart.

Laat uw kerstkaart ontwerpen door Kerstkaarten Company met uw eigen bedrijfslogo, tekst of misschien wel huisstijl. Wij maken de kaart geheel naar uw wensen. De binnentekst van uw kerstkaart op maat kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken wij graag een mooie opmaak van.

Uw unieke kerstkaart

Per mail krijgt u de opmaak van uw kerstkaart op maat ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, worden de kerstkaarten gedrukt. De prijzen van onze kerstkaart op maat zijn zeer scherp en overzichtelijk. Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer.

Wanneer u uw voorkeur van model aan ons mailt tezamen met uw foto(s) en logo, maken we gratis en vrijblijvend een voorbeeld voor u op. Deze ontvangt u per email. Daarna kunt u op uw gemak beslissen of de kalender dit jaar uw persoonlijke geschenk wordt.