Kerstkaarten eigen logo

Kerstkaarten Company heeft een brede collectie logo kerstkaarten van wel meer dan 250 kaarten. Laat uw perfecte kerstkaart ontwerpen geheel naar uw wensen alles is mogelijk. Wens uw relatie prettige feestdagen met een persoonlijke kaart en laat een goede indruk achter met een mooi verzorgde kaart.

Voeg uw eigen bedrijfslogo toe om de kerstkaart nog meer te laten uitblinken. Door het bedrijfslogo zal de relatie gelijk zien van wie de mooie kerstkaart afkomstig is. Ze zien ook dat u moeite heeft gedaan om prettige feestdagen te wensen, dit zullen zij zeer op prijsstellen. De unieke collectie logo kerstkaarten is van stevige kwaliteit.

Herkenbare kerstkaart

Naast het logo is het ook mogelijk een passende tekst en misschien wel de huisstijl toe te passen aan de kerstkaart. Alles is mogelijk om de kerstkaart te laten voldoen aan uw wensen. De prijzen van onze kerstkaarten met logo zijn zeer scherp en overzichtelijk. Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer.

Wanneer u uw voorkeur van model aan ons mailt tezamen met uw foto(s) en logo, maken we gratis en vrijblijvend een voorbeeld voor u op. Deze ontvangt u per email. Daarna kunt u op uw gemak beslissen of de kalender dit jaar uw persoonlijke geschenk wordt