Kerstkaarten Company maakt uw kerstkaart op meerdere manieren persoonlijk. In onze collectie zitten passende Branche kerstkaarten. Een Branche kerstkaart is een perfecte manier om uw relatie prettige feestdagen te wensen en een goede indruk achter te laten met een mooi verzorgde kerstkaart.

Branche kerstkaarten geven een duidelijke link naar de branche. Voor schoonmaak bedrijven zal de kerstkaart water, schuim en glans laten zien; voor kantoor toetsen, muizen en bijvoorbeeld pennen. De uitstraling van de kerstkaart verschilt per branche. Per branche wordt gekeken wat het beste past zodat u dé perfecte kerstkaart naar uw relatie verstuurt.

Hoe herkenbaarder uw bedrijfskerstkaarten, hoe persoonlijker de boodschap

Als u de perfecte branche kerstkaart heeft gevonden zorgen wij ook voor het totale plaatje van de kerstkaart. U kunt het bedrijfslogo en uw persoonlijke boodschap laten toevoegen aan de kerstkaart. Wij ontwerpen de kerstkaart geheel naar uw wensen, u kunt wijzigingen doorgeven tot de kaart precies is zoals u dat wilt. De prijzen van onze kerstkaarten zijn zeer scherp en overzichtelijk. Alle kaarten uit de ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs.

Wanneer u uw voorkeur van model aan ons mailt tezamen met uw foto(s) en logo, maken we gratis en vrijblijvend een voorbeeld voor u op. Deze ontvangt u per email. Daarna kunt u op uw gemak beslissen of de kalender dit jaar uw persoonlijke geschenk wordt.